Migratie naar MIFARE DESFire

Het is tijd om afscheid te nemen van verouderde toegangsbadges en -lezers en over te stappen op de nieuwe, veilige technologie van MIFARE DESFire.
Oude badges zijn tegenwoordig met het állergrootste gemak te kopiëren, waardoor kwaadwillende personen met een identieke kopie van een bestaande badge uw bedrijf op klaarlichte dag binnen kunnen lopen, gewoon via de achterdeur.

Hieronder laten wij je zien hoe gemakkelijk een badge te kopieren is.
En als dat gebeurt, zijn de gevolgen niet te overzien.

Tijd voor verandering!Een investering in cybersecurity heeft weinig zin als je toegangscontrole niet op orde is

 • Uw Cybersecurity is verbonden met fysieke toegangscontrole. Volgens officiële rapporten (o.a. van de FBI) gebruiken vele cybercriminelen de fysieke voordeur om zo ransomware/cryptolockers op het netwerk te installeren. Denk maar aan USB sticks die in het netwerk worden geplugged. Dit is een enorm risico.

  De recente voorbeelden van ransomware bij overheidsinstellingen en allerlei bedrijven in de media tonen dit aan. Wanneer dit gebeurt kost dit handenvol geld en reputatieschade.
   
 • Security breaches – mensen met slechte bedoelingen kunnen zomaar binnen op kritieke plaatsen van het bedrijfsgebouw.
   
 • Compliancy problemen. Vele bedrijven moeten zich wettelijk aan strenge security normen houden. Met een verouderde toegangscontrole technologie voldoet u hier niet meer aan.
   
 • Vertrouwensverlies van het personeel. Wanneer een badge gekopieerd is kan IT meestal achterhalen welke persoon aan de badge gelinkt is. Zo kan men zien wie wanneer ergens is binnengekomen. In dit geval zal de nietsvermoedende medewerker (in eerste instantie) de schuld krijgen.

   “ Medewerkers hebben een eigen badge waarmee ze binnen komen. En dat gaat al jaren goed, op dezelfde manier. Waarom nu veranderen? ” is een veelgehoorde uitspraak als het onderwerp ter sprake komt.
  en daar zit, helaas, een gevaarlijke denkfout in.
  Een fout die kan leiden tot onherstelbare schade en veel onnodig leed…


Neem contact met ons op om ook jullie te voorzien van een veilig toegangscontrolesysteem:

to top
close

Contacteer ons