Lift controle

Met de slimme oplossingen van primion Benelux zit de beveiliging van je lift op het hoogste niveau. Speciale lezers in de lift kunnen personeel of gasten toegang geven tot vooraf aangewezen verdiepingen van het gebouw. Raakt een druppel of badge niet door de controle bij de kaartlezer in de lift? Dan heeft deze persoon geen toegang tot de afdeling.

Soorten lift toegangssystemen

Er zijn verschillende soorten lift controle systemen beschikbaar. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Automatische landing controle: Dit type lift controle systeem zorgt ervoor dat de lift stopt op de juiste verdieping, zelfs als er meerdere passagiers in de lift zijn die verschillende bestemmingen hebben. Het systeem berekent de snelste route en regelt de beweging van de lift om zo efficiënt mogelijk te zijn.
  • Groepscontrole: Dit type lift controle systeem wordt gebruikt in gebouwen met meerdere liften. Het systeem bepaalt welke lift het snelst beschikbaar is om een passagier op te halen op basis van de bestemming van de passagier en de locatie van de liften.
  • Snelheidscontrole: Dit type lift controle systeem regelt de snelheid van de lift om een soepele en comfortabele rit te garanderen. Het systeem past de snelheid van de lift aan op basis van verschillende factoren, zoals de belasting van de lift en de afstand tot de volgende verdieping.
  • Beveiligingscontrole: Dit type lift controle systeem zorgt voor de veiligheid van passagiers door verschillende beveiligingsmaatregelen te implementeren, zoals deurvergrendeling, alarmknoppen, en camera's in de lift.
  • Toegangscontrole: Dit type lift controle systeem beperkt de toegang tot de lift

Lift controle en beveiliging

Wanneer er reeds lift controle apparatuur aanwezig is om checks uit te voeren, brengt primion Benelux alle systemen overzichtelijk bij elkaar. Alle platformen in een nieuw systeem gekoppeld, waardoor je beveiligingsteam ook de liften goed in beeld heeft. Nog geen leveranciers? Geen probleem: wij hebben gespecialiseerde en gecertificeerde connecties.

Toegangscontrole in de lift: een veilige gedachte.

to top
close

Contacteer ons