Verschillende personeel inplannen

Worden je medewerkers volgens een vast schema ingepland? Of gebeurt dat juist totaal niet cyclisch, en weten ze de ene week niet op welke locatie ze de andere week zijn? Of is de invulling van hun taken flexibel?

Geen probleem voor ons! Wat de planstijlen van je bedrijf ook zijn, primion Benelux has you covered. Met onze software kun je handig cyclisch plannen, aan de hand van een vaste werkverdeling onder vaste mensen. En: afhankelijk van de wensen en aanvragen van medewerkers behoort zelfs zelf werktijden indelen tot de opties.

Flexibel personeel inplannen

Maar ons Prime Plan voor personeel inplannen omvat veel meer flexibiliteit dan dat: je personeelsplanning kan ook met veel minder vastomlijnde werktijden draaien. Noem het acyclisch, noem het ad hoc: met prime Plan kun je het aan. Ook combinaties van deze twee zijn mogelijk: doordeweeks volgens een vast stramien, maar in het weekend roterend? Of wil de afdeling HR of de afdeling Operations eens een incidentele jobrotation organiseren? Met onze software kun je de planning zo flexibel, uitgebreid of gedetailleerd maken als je wilt!

to top
close

Contacteer ons