Visualisaties van toegangspunten

De helden van je bedrijfsbeveiliging kunnen nóg beter hun werk doen als zij slim en krachtig op beeld hebben waar een situatie plaatsvindt. Samen met de toegangscontrole én visualisatie van toegangspunten die primion Benelux kan leveren is dat zeker het geval. Ingecheckte medewerkers kunnen zich zonder problemen begeven naar bepaalde plaatsen in je bedrijf, maar wanneer niet-geautoriseerde personen door een deur, poort of draaihek wandelen, kan dat reden zijn voor nader onderzoek.

Een intuïtieve laag met visualisatie van toegangspunten

Onze beveiligingssoftware legt een overzichtelijke en intuïtieve laag over je plattegrond, die aangeeft welke deuren of poorten zijn geopend. Er wordt een combinatie gevormd van camera’s en alarmen, en door dit snelle overzicht (eventueel voorzien van live beelden) wordt de veiligheid aan alle kanten dichtgetimmerd. Welk systeem er op dit moment ook is ingesteld in je bedrijf, wij kunnen onze hoogwaardige software-oplossingen eraan koppelen. En mocht je nog geen gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijven op het oog hebben? Ook dan hebben wij onze partners.

  • Perimeter beveiliging

    Naast de fysieke afsluiting wordt er namelijk als het ware ook een ‘virtueel hekwerk’ als een extra schil om je bedrijf gelegd.

  • Inbraakbeveiliging

    Je wilt voor je gebouw of bedrijf een optimale inbraakbeveiliging hebben.

  • Camerabewaking / CCTV

    Onze oplossing voor camerabewaking houdt een scherp oog op alles wat er in en rondom je bedrijf gebeurt.

to top
close

Contacteer ons