Perimeterbeveiliging

Onze camerabewaking is de basis voor een optimale beveiliging van je terrein. Naast de fysieke afsluiting wordt er namelijk als het ware ook een ‘virtueel hekwerk’ als een extra schil om je bedrijf gelegd. Hier komen verschillende vormen van beveiliging samen. Zo is de volledige perimeterbeveiliging  van je terrein voorzien van beveiliging. Met hekbreukdetectie, zichtcamera’s, warmtecamera’s, infraroodcamera’s, sensoren en andere automatische oplossingen worden je mensen optimaal ondersteund in hun taak. Wanneer er een overtreding wordt vastgesteld van buitenaf, treedt er automatisch een stappenplan in werking, waardoor de experts van je security meteen zien wat er van hen verwacht wordt.

Primion Benelux geautomatiseerde perimeterbeveiliging

Primion Benelux levert geïntegreerde technologie om de beveiliging op een geautomatiseerde, procesmatige manier op te lossen. Reeds bestaande systemen kunnen wij ook met gemak integreren in onze software, van iedere leverancier op beveiligingsgebied. Ook als je nog geen gespecialiseerde en gecertificeerde bedrijven onder de arm hebt genomen, hebben wij onze partners. PSM: de beste beveiligingsoplossing voor de zakelijke markt.

Bij primion Benelux streven we ernaar om goede perimeterbeveiliging te bieden aan alle klanten. Onze expertise in het werken met diverse beveiligingsoplossingen stelt ons in staat om een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen te leveren, van fysieke beveiliging tot geavanceerde cybersecurity. Of je nu een klein bedrijf bent of een grotere organisatie hebt, we hebben de juiste oplossingen om jouw perimeter te beschermen tegen bedreigingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze algemene website om meer te ontdekken over hoe we jou kunnen helpen bij het versterken van jouw beveiliging. Bij primion Benelux zorgen we ervoor dat je met een gerust hart kunt werken, wetende dat jouw perimeter in goede handen is.

  • Inbraakbeveiliging

    Je wilt voor je gebouw of bedrijf een optimale inbraakbeveiliging hebben.

  • Visualisaties van toegangspunten

    Onze software legt een overzichtelijke en intuïtieve laag over je plattegrond, die aangeeft welke deuren of poorten zijn geopend.

  • Camerabewaking / CCTV

    Onze oplossing voor camerabewaking houdt een scherp oog op alles wat er in en rondom je bedrijf gebeurt.

to top
close

Contacteer ons