Camerabewaking / CCTV

Onze oplossing voor camerabewaking houdt een scherp oog op alles wat er in en rondom je bedrijf gebeurt. Van het complete bedrijfspand tot de kantine. Ons CCTV-systeem (closed-circuit television) geeft een hoge mate van veiligheid op alle fronten. Terreinbeveiliging die bovendien ook met warmtecamera’s wordt uitgevoerd, zodat de afdeling Bedrijfsbeveiliging continu een oogje in het zeil kan houden. En dat betekent niet dat op elke meter een camera moet staan: met een combinatie van thermische camera’s, realtime Video Content Analyse (VCA) en een beheerssysteem zoals psm (dat alarmen coördineert), kan camerabewaking efficiënt en uiterst veilig worden uitgevoerd.

24/7 camerbewaking met CCTV systemen

Dankzij onze hardware én software ondersteunen we 24/7 de beveiliging. Dit systeem voor bewakingscamera’s slaapt nooit en garandeert de hoogste kwaliteit van beveiliging. Wij leveren maatwerk. Voor infraroodcamerabewaking werken wij samen met het internationaal toonaangevende merk FLIR.

  • Perimeter beveiliging

    Naast de fysieke afsluiting wordt er namelijk als het ware ook een ‘virtueel hekwerk’ als een extra schil om je bedrijf gelegd.

  • Visualisaties van toegangspunten

    Onze software legt een overzichtelijke en intuïtieve laag over je plattegrond, die aangeeft welke deuren of poorten zijn geopend.

  • Inbraakbeveiliging

    Je wilt voor je gebouw of bedrijf een optimale inbraakbeveiliging hebben.

to top
close

Contacteer ons