Industrie

Er is geen beginnen aan om op te sommen binnen welke organisaties primion Benelux al heeft mogen schitteren. Primion Benelux heeft in al die decennia in ontelbaar veel sectoren en industrieën het rotsvaste vertrouwen gekregen om ze soepel en veilig te laten opereren. Zo veelzijdig als de industrie is, zo afwisselend is Primion Benelux zelf. Voor onze partners in diverse industrieën verzorgen we tijdregistratie, toegangscontrole, urenregistratie, beveiliging, personeelsplanning, security management en bezoekersregistratie, allemaal in de breedste zin van het woord.

Industriële medewerkers ‘op de vloer’ moeten in veel gevallen worden geregistreerd. Primion Benelux kent daar de systemen en manieren voor. Snel en geruisloos inchecken op je werkplek is met de software van primion Benelux daarmee ook een koud kunstje. Tijdregistratie was nog nooit zo makkelijk, zelfs voor bedrijven waar duizenden medewerkers dag in dag uit in- en uitklokken. Tijd is geld, dus een realistische registratie is van groot belang om de reële kosten in de gaten te houden. Primion Benelux is daarin de ideale partner. En door!

Toegangscontrole
Gelieerd aan tijdregistratie is vanzelfsprekend ook de toegangscontrole. Niet iedereen mag immers zomaar een fabriek, winkel, hoofdkantoor of magazijn binnen lopen. Daarom biedt primion Benelux de beste systemen voor toegangscontrole aan. Dure of gevaarlijke stoffen blijven zo uit ongewenste handen. Vele productiebedrijven maakten al kennis met onze oplossingen: primion Benelux staat garant voor ervaring en herkenbaarheid. Daarin hebben we alle handboeken en regels paraat: ook als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt om aan de SEVESO-richtlijnen te voldoen. Onze oplossingen op maat lossen behoeftes in voor vandaag en morgen.

Beveiliging
Elke industrie waar beveiligers een grote rol spelen, zal het kunnen beamen: beveiligingsapparatuur moet altijd, goed en volledig werken. Primion Benelux is hierin een specialist. Samen met professionele beveiligingspartijen worden terreinen of gebouwen nauwkeurig in de gaten gehouden via camerasystemen of alarmhekken. Alles om je beveiligers zo goed mogelijk te kunnen helpen in hun werk. Security management van het hoogste niveau: ook dat is primion Benelux.

Hoewel veel bedrijven een mooie balie hebben met verwelkomend personeel, betekent dat niet dat die de tijd hebben om iedere paar minuten nieuwe bezoekers een persoonlijke toegangstest te laten afnemen. Gelukkig is daar de bezoekersregistratie van primion Benelux. Daarmee kan, met enkele drukken op het scherm, die bezoeker zichzelf aanmelden (of aangemeld worden).

 

 

to top
close

Contacteer ons