Luchtvaart

In de luchtvaartsector zijn veiligheid en flexibiliteit het belangrijkste aspect. Vluchten komen en gaan heel de dag door, met duizenden reizigers, miljoenen knooppunten en werknemers uit alle denkbare landen. En in al die situaties zijn veiligheids- en beschermingsmaatregelen absolute prioriteit. Het draait hier letterlijk om levens, elke moment opnieuw.

De beste partner
Daar helpt primion Benelux graag aan mee. De beveiliging van speciale situaties, bijzondere ruimtes (zowel binnen als buiten landsgrenzen en boven- of ondergronds) – het is een enorme klus om dat op peil te houden.

Dat is flexibiliteit waar primion Benelux van houdt. Wij minimaliseren risico’s met onze software en onze systemen die zorgen dat onbevoegde personen geen toegang krijgen. Belangrijke faciliteiten zoals de luchthaventerminal, de toegang tot vliegtuigen of beveiligingsruimtes zoals de verkeerstoren zijn in goede handen. En dat allemaal met nauwgezette toegangscontrole, videobewaking of alarm- en detectiesystemen van primion Benelux.

Personeelsplanning
Ook de inzet van medewerkers boven, op of onder de grond is een specifieke klus die met de software van primion Benelux kan worden geregeld. De tijdregistratie van personeel is in zo’n organisatie immers een vak apart: met onze systemen behoud je het overzicht.

In de praktijk
Om de in- en uitstroom van gasten en medewerkers in goede banen te leiden, zijn security management en een correcte bezoekersregistratie van belang. Een mooi praktijkvoorbeeld hiervan is Fraport, de exploitant van de luchthaven van Frankfurt. Daar worden onze primion-systemen ingezet, net als ons veiligheidscontrolesysteem psm. Hierin zijn meer dan 1.000 verschillende functies geïmplementeerd, allemaal op maat gemaakt. Denk hierbij aan de eerder genoemde toegangscontrole, maar ook de administratie van identiteitsdocumenten en bezoekers, controle van de gates, urenregistratie en tijdsmanagement. We zijn trots op dit project: één van de grootste in de sector!

Maar dat is niet de enige luchtvaart-locatie waar wij actief zijn. Voor of achter de schermen, op kantoor of op de vloer: onze systemen zijn aanwezig op de luchthavens van Neurenberg, het Baden Air Park, de BBI (luchthaven Berlijn Brandenburg Internationaal), de Berlijnse luchthavens Tegel en Schönefeld, de luchthaven van Allgäu en die van Braunschweig. Met primion Benelux ben je ready for take-off.

 

 

to top
close

Contacteer ons