Koppeling met een weegbrug

Veiligheid staat bij bedrijven niet voor niets op plaats 1, 2 en 3. Primion Benelux begrijpt dat en gaat overal in mee. Daarom voorzien wij in onze beveiligingssystemen niet alleen in unieke, ondoordringbare systemen en software, maar kunnen wij al deze oplossingen ook nog eens vlekkeloos met elkaar koppelen – onze flexibiliteit kent ook daarin geen grenzen.

Van weeggegeven naar ERP

Zo laten wij bekende en minder bekende software en hardware met elkaar samensmelten. Een willekeurig voorbeeld hiervan is de weegbrug, die wordt gekoppeld met ons systeem voor toegangscontrole. Leveranciers worden vooraf aangemeld, en zij geven door welke vracht ze op welk moment komen afleveren. Op het moment dat de vrachtwagen aankomt, koppelen wij de chauffeur aan die lading. De hele vrachtwagen gaat op de weegbrug, en die weeggegevens gaan rechtstreeks naar het ERP-systeem van je bedrijf (Enterprise Resource Planning).

Toegangscontrole voor een weegbrug

De chauffeur kan uitsluitend het terrein op wanneer het mag, en alleen het materiaal dat vooraf is aangemeld (en dat is geïdentificeerd als lading) kan worden afgeleverd. Deze unieke combinatie tussen veiligheidsmaatregelen maken het maatwerk van primion Benelux uniek in zijn soort in de markt, en garandeert de hoogste mate van veiligheid. Uitzonderlijke protocollen, inventieve richtlijnen en combinaties, het inzetten van verschillende verificatiemethodes, geavanceerde opstellingen, dubbele verificaties… Wij zijn altijd op zoek naar die complexiteit. Geen eis is te hoog en geen richtlijn te streng.

to top
close

Contacteer ons