Toegangscontrole voor offline gebruik

Alle componenten die voor toegangscontrole nodig zijn, zijn gekoppeld in een centraal systeem. Alle onderdelen van het toegangssysteem zijn hierop aangesloten. Maar soms komt het voor dat een bepaald verificatiepunt of veiligheidsplatform niet optimaal bereikt kan worden.

Er hoeven dan geen kabels van tientallen kilometers te worden getrokken. Primion Benelux biedt een stabiele en betrouwbare oplossing voor niet-gekoppelde toegangspunten. Deze draadloze toegangscontrole voor offline bestaat onder meer uit batterijgestuurde cilinders in deurklinken. Een razendsnel systeem dat compatibel is met de hoogste standaardfunctionaliteiten, maar dan zonder bekabeling.

Het primion Benelux toegangscontrole offline is te combineren met online

De batterijen gaan meer dan een jaar mee en kunnen eenvoudig tijdens een gewone onderhoudsronde worden vervangen. Het systeem is volledig te integreren met het online toegangssysteem. Alle toegangsinformatie wordt lokaal opgeslagen op de identificatiemethode (zoals de badge) en wordt automatisch bijgewerkt en opgeslagen in het centrale systeem, wanneer het in contact komt met de online database. Zo kun je ook achteraf nog altijd terugzien wie op welk tijdstip op welke plaats was.

to top
close

Contacteer ons