Mobiele tijdregistratie app: maak het je werknemers makkelijk met deze nieuwe functionaliteiten

In een flexibele werkomgeving is tijdregistratie niet meer weg te denken. Vandaag gebeurt die registratie almaar vaker mobiel. Dat biedt niet alleen voordelen voor jou als werkgever, maar ook voor je medewerkers, die altijd en overal het overzicht op hun werktijden behouden. Ontdek welke nieuwe mogelijkheden de app prime Mobile van primion Benelux vandaag te bieden heeft en hoe die het werkleven van jouw medewerkers nog makkelijker maken.

De voordelen van mobiele tijdregistratie

Als werkgever wil je natuurlijk dat je salarisadministratie zo vlot mogelijk verloopt. Bovendien hou je graag zicht op de verlof- en ziektedagen van je medewerkers. En uiteraard heb je nood aan statistische data om je hr-beleid optimaal vorm te geven. Tijdregistratie biedt hiervoor de uitkomst. Als medewerkers hun werktijden ingeven, krijg je heel wat waardevolle informatie in handen, waardoor je hr-afdeling comfortabel en efficiënt kan werken.

Behalve via een badgelezer of desktopcomputer, kunnen medewerkers dankzij de webapplicatie prime Mobile hun werktijden ook mobiel ingeven, via smartphone of tablet. Dat is niet alleen bijzonder handig voor werknemers die vaak op de baan zijn, maar ook voor mensen die thuis of vanop een andere plek werken. Zo krijg je op elk moment een overzicht van al jouw actieve medewerkers, of die nu op kantoor zitten of niet.

Ook handig voor je medewerkers

Niet alleen voor jou als werkgever heeft mobiele tijdregistratie grote voordelen, ook voor de medewerkers zelf is het bijzonder nuttig om altijd en overal toegang te hebben tot hun eigen werktijden. Zo behouden ze het overzicht én zijn ze zeker dat hun gegevens correct aan hr worden doorgegeven.

Bovendien zien ze de aanwezigheidsstatus van de directe collega’s en weten ze zo altijd of iemand bereikbaar is of niet.

Ten slotte is prime Mobile een prima hulpmiddel om de work-lifebalans te bewaren. Zit het werk erop, dan kunnen je werknemers meteen vlot uitklokken. Werkt iemand nadat hij de kinderen van school is gaan halen nog even door? Dan is opnieuw inklokken in een wip gebeurd. Tijdens de afwezigheid van de medewerker weet iedereen dat die niet aan het werk is, zodat hij ook niet gestoord wordt.

prime Mobile: nu nóg praktischer

Sinds de introductie van prime Mobile hebben we de webapp steeds verder verfijnd. De nieuwste versie biedt dan ook een aantal bijkomendefuncties die voor je medewerkers handig van pas komen. Niet alleen de tijdregistratie gaat zo bijzonder vlot, ook de planning en het werk zelf verlopen dankzij de vernieuwde app efficiënter dan ooit.

- Voortaan kun je prime Mobile aanpassen aan jouw huisstijl met je eigen logo, basiskleuren en een welkomstboodschap. Zo past de app nog beter bij jouw bedrijf en uitstraling.
- Bij het opstellen van de werkplanning kun je berichten naar medewerkers sturen. Zo is het makkelijk om te overleggen wie welke dienst kan oppakken.
- Je medewerkers kunnen voortaan via de app zien wanneer ze op welke werkplek ingepland staan.
- Wil een medewerker een wijziging van zijn rooster aanvragen, dan kan hij daarvoor prime Mobile gebruiken.
- Via de app kun je werknemers een disclaimer of bedrijfsdocumenten tonen. Het kan gaan om pdf-bestanden, video’s in mp4-formaat of links naar websites. Dit is erg handig om medewerkers in je bedrijf te introduceren, maar bijvoorbeeld ook om nieuwe regels toe te lichten.
- De aanwezigheidsstatus van collega’s of teamleiders nagaan kan nu nog efficiënter. Zo zien medewerkers in één oogopslag of een collega wel of niet aanwezig is. Ook kunnen ze de aan- of afwezigheden van een bepaalde collega per week bekijken.
- Voor een bepaalde dag een afwezigheid, boeking of roosterwijziging aanvragen, kan makkelijk vanuit hetzelfde scherm.

Wil je ook in jouw bedrijf mobiele tijdregistratie introduceren om van al deze voordelen te genieten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie.

to top
close