Maak het werknemers gemakkelijk met ziekteregistratie software

Als je werknemers ziek zijn, is administratie wel het laatste waar ze aan denken. Daarom is het nuttig om de ziekteregistratie in jouw organisatie zo vlot eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Ontdek hier hoe!

Duidelijke afspraken: wat moet er worden ingeleverd?

Goede afspraken maken goede vrienden. Zorg er dus voor dat je werknemers precies weten welke documenten ze moeten inleveren, zodat ze geen nodeloze documenten aanvragen. Maak verder ook duidelijk hoe ze de documenten moeten aanleveren, waar en wanneer. Idealiter voorzie je een platform dat altijd en overal toegankelijk is waarop ze de documenten kunnen uploaden.

Gebruiksvriendelijke software voor ziekteregistratie

Vertrouw je op software om ziekteverloven te regelen? Zorg dan dat het systeem gebruiksvriendelijk is, met een intuïtieve, duidelijke en overzichtelijke interface afgestemd op de gebruiker. Idealiter is de software, zoals onze prime Mobile, ook van op afstand en van op verschillende devices toegankelijk is. Op die manier kunnen je werknemers hun ziekte van thuis uit aangeven en makkelijk de nodige documenten uploaden. 

Snelle opvolging is belangrijk

Als een van je werknemers ziek is, is een snelle opvolging belangrijk. Zo moet de planning aangepast worden, zodat het werk niet blijft liggen. Door je ziekteregistratieplatform te integreren met je software voor personeelsplanning en tijdregistratie, maak je het jezelf alvast eenvoudig en kun je de planning makkelijk up-to-date houden. 

to top
close