Kantoorruimte reserveren met prime Time

Thuiswerk is duidelijk een blijver. Heel wat bedrijven laten hun medewerkers nog slechts enkele dagen per week naar kantoor komen en vaak heeft niet iedereen nog een vaste werkplek. Werknemers hebben dan ook nood aan een efficiënte manier om kantoorruimte te reserveren. Een nieuwe module in prime Time biedt de oplossing.

Wie zit waar?

Vandaag gelden er ‘New Ways of Working’. Veel bedrijven combineren thuiswerk met werk op kantoor en laten medewerkers zelf kiezen wanneer en in welke vestiging ze aan de slag gaan. Om overbezetting te vermijden en om makkelijk te weten waar elke collega zich bevindt, is een digitaal reservatiesysteem een absolute must.

Kantoorruimte reserveren met prime Time

Met prime Time creëert een beheerder een visueeloverzicht van de beschikbare kantoorruimte per vestiging. Medewerkers zien per dagdeel hoeveel plekken nog beschikbaar zijn en kunnen meteen een plaats reserveren. Dat kan zowel met de app prime Mobile als met de webapplicatie. De aanvragen gebeuren zoals verlofaanvragen. Ze worden ofwel meteen geregistreerd of na goedkeuring door een supervisor.

Ook handig: de kantoorcode kan je ook zichtbaar maken in de teamplanning en het aanwezigheidsdashboard. Dankzij de kleurcodes zien collega’s onmiddellijk of iemand thuiswerkt of op kantoor is. Zo weet je meteen hoe je die persoon het best kunt bereiken.

Makkelijke controles

Bedrijven stellen voor thuiswerk bepaalde spelregels op. Met prime Time ga je makkelijk na of iedereen die ook effectief volgt. Zo kun je bijvoorbeeld checken of werknemers hun thuiswerkdagen tijdig aanvragen, of ze het maximumaantal niet overschrijden, of er op kantoor niet te veel mensen tegelijk aanwezig zijn, enzovoort.

Meld een werknemer zich ziek, terwijl hij voor die periode een kantoorplek gereserveerd had? Dan komt zijn reservatie automatisch te vervallen.

Ten slotte is het met prime Time ook mogelijk om voor bepaalde dagen het aantal beschikbare plaatsen te verminderen, bijvoorbeeld omdat er externen langskomen.

Wil je graag meer info of kennismaken met onze productsuite?
Neem dan snel contact met ons op!

to top
close