Hoe innovatie en nieuwe features het stressniveau kunnen verminderen

Misschien is het tijd voor mobiele tijdregistratie?

Medewerkers maken zich vaak zorgen over hun urenregistratie en verlofaanvragen correct verliepen, vooral als ze niet zo vaak fysiek op kantoor aanwezig hoeven te zijn. Met een mobiele boeking via prime Mobile, lost die onzekerheid zich probleemloos op. De app is een logisch gevolg van ons streven naar gebruiksgemak van onze software.

Efficiëntie en tijdwinst

prime Mobile is de webapplicatie van prime Time. Zij werd specifiek ontwikkeld om tijdregistratie in een flexibele werkomgeving op te vangen. De software ondersteunt de medewerker én de teamleader in hun werk: thuis, op het bedrijf of op locatie.

Medewerkers zonder laptop krijgen via hun smartphone of tablet toegang tot prime Time. Ze kunnen vanop elke locatie in/uit boeken, een afwezigheid aanvragen en desgewenst saldi raadplegen. Ze krijgen ook duidelijk te zien hoeveel verlofdagen ze nog kunnen opnemen en ze kunnen moeiteloos aanduiden welke dagen ze vrij willen nemen. Dus geen stress meer over lastminute-verlofaanvragen!

Ook voor teamleaders en HR is er een duidelijke winst: ze hebben in realtime een glashelder overzicht van de aangemelde medewerkers, kunnen hun planning opstellen en bijsturen zonder vertragingen én elke aanvraag snel evalueren en goedkeuren. Verwerking van documenten en loon kunnen zo zonder extra stressfactor naadloos gebeuren. 

Wat is het, wat doet het?

prime Mobile is een webapplicatie en kun je dus gewoon in de browser raadplegen, omdat ze op dezelfde server draait als de desktopversie, prime Time. Je hoeft dus geen aparte app te downloaden of hiervoor te betalen. Je hebt uiteraard wel de mogelijkheid om een appicoon op je smartphone te zetten met een directe link naar prime Mobile. Bovendien is de verlofapp mobile friendly en responsive en past zij zich dus aan aan je device. Handig!

Een paar interessante features van prime Mobile

  • Toepassing volledig gebouwd voor smartphone en tablet.
  • prime Mobile is een webapplicatie die aangepast is voor mobiele toestellen en die op dezelfde server als prime Time draait. De toepassing is geschikt voor kleinere schermen, voorzien voor touchpad, een virtueel toetsenbord en mobiele dataverbindingen. De medewerker gebruikt m.a.w. geen app uit de app store, maar surft gewoon naar een website en deze is altijd up-to-date.
  • Beschikbaar op IOS, Android en Windows.
  • Inloggen met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord als voor prime Time.
  • Vergelijkbare werking met desktop/laptop.
  • Beschikbaar in meerdere talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Meer info over deze handige applicatie? Contacteer ons!

to top
close