Hoe bedrijfsprocessen optimaliseren in de voedingsmiddelenindustrie?

Optimaliseer uw personeelsplanning

De voedingsmiddelenindustrie is de grootste industrie in Nederland. Binnen de voedingsmiddelenindustrie worden (landbouw)grondstoffen via verschillende processen omgezet in een eindproduct of een halffabricaat.

Voor een vlotte procesflow en een correct gebruik van de procesinstallaties is het cruciaal dat u op elk moment de juiste mensen met de juiste vaardigheden en certificaten inzet. Zeker in de voedingsmiddelenindustrie hebben medewerkers scherp afgelijnde profielen die niet zomaar inwisselbaar zijn. Met de software prime Plan van primion Benelux stelt u snel en efficiënt een personeelsplanning op in functie van de reële noden en uiteraard in functie van de beschikbaarheid van de medewerkers die in bezit zijn van de juiste werkcertificaten.

Prime Plan biedt diverse functies en mogelijkheden. Zo hebt u in één oogopslag zicht op over- op onderbezetting en kan de teamleader snelle rapporten maken. Ook kunt u, indien nodig, medewerkers tijdelijk uitlenen aan een ander team of uitzendkrachten inhuren.

Lees meer over de functionaliteiten van prime Plan.

Gebruiksvriendelijke tijdsregistratie

Met de software prime Time van primion Benelux optimaliseert u ook uw personeelsadministratie. Uw medewerkers registreren makkelijk zelf hun werktijden, waardoor uw HR-medewerkers – maar ook uw teamleaders en andere medewerkers – altijd over de meest actuele tijdgegevens beschikken.

De uitgebreide rapporteringsmogelijkheden garanderen u alle nodige gegevens voor het dagelijks tijdbeheer. Uw HR-dienst beschikt bovendien in realtime over alle relevante data voor uw HR-beleid.

Lees meer over de functionaliteiten van prime Time.

Bedrijfsprocessen optimaliseren in de voedingsindustrie: kies voor een ‘onestopshop’

Primion Benelux is de ideale partner om de procesflow in uw voedingsmiddelenbedrijf scherp te stellen. Wij analyseren uw situatie en bieden oplossingen op maat. Primion Benelux is een heuse ‘onestopshop’: u hoeft slecht bij één partner aan te kloppen voor een waaier aan diensten en oplossingen.

Geïnteresseerd? Neem snel contact op voor meer informatie.

to top
close