Fietsenstalling optimaal benutten - een aantal tips op een rijtje

Fietsenstalling optimaal benutten voor personeel of promotie

Steeds meer mensen gaan regelmatig met de fiets naar het werk. Met de aankomende zomermaanden zal dit explosief stijgen. Logisch, want door overheden en bedrijven wordt (elektrisch) fietsen gepromoot als een prima optie voor het woon-werkverkeer. Bedrijven kunnen het hun werknemers én zichzelf nu ook extra makkelijk maken door te kiezen voor tijdregistratie aan de fietsenstalling.

Tijdregistratie aan de fietsenstalling

Uw medewerkers meteen laten ‘inklokken’ aan de fietsenstalling, heeft verschillende voordelen. Zo wint u bijvoorbeeld tijd bij de voorbereiding van uw salarisadministratie. U weet namelijk meteen welke medewerkers wanneer met de fiets komen en voor welke dagen ze dus recht hebben op een fietsvergoeding. Zo kunnen medewerkers boeken aan de fietsenstalling voor de fietsvergoeding terwijl hun eigenlijke tijdsboeking (IN/UIT) eventueel op een andere tijdslezer gebeurt aan de ingang van (elders in) het bedrijf. Hoe u dit praktisch aanpakt? De tijdregistratie van uw medewerkers verloopt bijzonder vlot en eenvoudig met prime Time van primion Benelux, in combinatie met een badgelezer in de fietsenstalling.

Een veilige fietsenstalling voor uw werknemers

Omwille van de veiligheid is het aangewezen om de toegang tot uw fietsenstalling te beperken tot uw werknemers. Ook hiervoor biedt primion Benelux u de oplossing met een efficiënt en geïntegreerd systeem voor toegangscontrole. Met een badgereader aan de fietsenstalling is dus zowel de automatische registratie van de fietsvergoeding als de beveiliging geregeld. Interesse in een of meerdere van deze oplossingen?

In slechts vier eenvoudige stappen helpen we u op weg:

  • Laat ons iets weten via dispatch@primion.be of +32 3 3129230. 
  • We maken een afspraak met u via onze Primion Benelux More-dienstverlening.
  • Nadat we weten welke functionaliteiten u wenst, activeren we die voor u.
  • U ontvangt van ons een bevestiging die aangeeft wanneer u de nieuwe functionaliteiten kunt gebruiken.
to top

Of creëer een terugbelverzoek

close