Eenvoudig een project factureren? Met de juiste tools!

Correct de geleverde prestaties factureren is cruciaal voor elk bedrijf. Zeker als uw medewerkers tegelijk aan verschillende projecten voor meerdere klanten werken, kan dat een complex proces worden. Gelukkig kunt u dankzij de juiste digitale tools erg makkelijk een project factureren.

Projectmatig werken

In heel wat bedrijven is projectmatig werken vandaag de norm. Dat is een manier van werken die gericht is op het realiseren van verschillende projecten, meestal ook voor verschillende klanten. Daarbij kunnen de taken van uw medewerkers erg door elkaar lopen: het ene moment zijn ze aan de slag voor klant A en even later voor klant B. 

Het is bij projectmatig werken zaak om het overzicht van alle geleverde prestaties te bewaren, zodat u alle projecten correct kunt factureren aan de juiste klant. Dat is des te belangrijk in tijden waarin thuiswerk erg gangbaar is en uw medewerkers dus niet altijd fysiek op dezelfde plek zitten.

Naast een overzicht van de geleverde prestaties wilt u als manager uiteraard graag een zicht krijgen op de winstmarge die u bij elk project realiseert.

Urenregistratie is de sleutel

Om te weten hoeveel u een klant voor een project moet factureren, moet u eerst en vooral weten hoeveel uren uw medewerkers voor dit specifieke project gepresteerd hebben en om welke taken het precies ging. Een correcte urenregistratie vormt dan ook de sleutel voor een correcte facturatie. 

Eenvoudig factureren dankzij prime Cost

Met prime Cost kunt u de arbeidsuren van uw medewerkers makkelijk registreren en zo de kost ervan in kaart brengen. U kunt de werkuren uitsplitsen, bijvoorbeeld per project, per klant, per kostenplaats of per werkorder. Zo krijgt u niet alleen een zicht op de voortgang van uw projecten, maar kunt u ook makkelijk alles narekenen én factureren.

Prime Cost werkt naadloos samen met onze oplossingen voor tijdsregistratie ( prime Time) en personeelsplanning ( prime Plan). Bovendien is er een integratie mogelijk met uw ERP-pakket

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

to top
close