Doe nog meer met prime Mobile: stel documenten, video’s of links beschikbaar

Primion Benelux gaat niet alleen voor eenvoud op jouw werkvloer, maar ook voor een professionele en volledige uitstraling. Daarom moet de communicatie richting personeel altijd volledig in orde zijn en voorzien van de laatste versie. Om dit nog beter voor elkaar te krijgen, is er een nieuwe mogelijkheid toegevoegd aan zowel prime Mobile als prime Time. Naast het invoegen van documenten is het nu ook mogelijk om elementen als video's en links naar websites op te nemen binnen de applicatie.

Extra media

prime Mobile, hét self service-platform voor medewerkers voor tijdregistratie en aan- en afwezigheidsregistratie, biedt nu nog meer. Er kunnen nu door het bedrijf ondersteunende media aan worden toegevoegd, zoals documenten, video's of hyperlinks. Denk aan privacy policies, richtlijnen, formulieren, links naar gerelateerde bedrijfsportalen, instructievideo's, trainingen, begeleidende afbeeldingen... de mogelijkheden zijn eindeloos. Allemaal overzichtelijk bij elkaar. Hiermee stel je dus altijd de meest recente versies van deze media beschikbaar voor iedereen!
 

Video's toevoegen

Ook video's worden voortaan dus gemakkelijk toegankelijk gemaakt voor personeelsleden (mp4-bestanden). Dat kunnen video's zijn die je los op de portal kunt uploaden, maar ook video's die op platformen zoals YouTube staan. In dat geval is het gewoon vlot een kwestie van het kopiëren van de URL. Deze functionaliteit is niet persoonsgebonden, maar algemeen actief. Dat betekent dus dat gevoelige informatie, zoals salarisstroken, contracten of andere privé-onderdelen, niet via deze functie kunnen worden toegevoegd.
 

Onboarding

Ook wanneer nieuwe werknemers worden ingewerkt, kunnen zij al hun belangrijke bedrijfseigen 'startdocumenten' terugvinden op het platform. Dat kan zelfs taalgericht zijn: als een personeelslid dus inlogt in de Franstalige variant van prime Mobile of prime Time, krijgt hij de Franstalige documenten voorgeschoteld. Nederlandstalig personeel wordt dan weer voorzien van het document in het Nederlands. Kortom: professioneel en volledig!
 

Contacteer ons

Wil je in jouw bedrijf ook gebruikmaken van deze oplossing? Neem dan contact met ons op.

to top
close