Het klinkt bijzonder, maar als je erover nadenkt zijn we bij primion Benelux ook een leverancier van een goede nachtrust. We zorgen met onze systemen, onze hardware en software, onze mensen, ons netwerk en onze kennis dat veiligheid de absolute topprioriteit houdt. Elke dag én nacht streven we ernaar dat ongenode gasten of calamiteiten geen plaats hebben op jouw locatie. Zodat je ongestoord kunt werken, ondernemen en groeien. En onze slimme perimeterbeveiliging vormt daarin een rotsvaste factor.

Meer dan perimeterbeveiliging
We bieden diverse systemen aan om je terrein precies zo te beveiligen als jij wilt. Onze eigen PSIM-software (Physical Security Information Management), psm genoemd, gaat echter nog verder dan de beveiliging van ‘het hek om je terrein’ op dat eerste niveau. Perimeterbeveiliging is namelijk maar een onderdeel van de grootschalige mogelijkheden voor een zo veilig mogelijke werkomgeving.

We kunnen en willen met primion Benelux meer bieden dan uitsluitend een beveiligingshekwerk. Zo wordt dat hek zelf op zijn beurt ook weer beveiligd, zodat het niet beschadigt door toedoen van natuurlijke oorzaken (of personen met minder goede bedoelingen). Met onder meer detectiedraden in het hek, of met camera’s die iedere hoek van het gebied in de gaten houden. En wanneer dan toch onverhoopt het hekwerk wordt beschadigd of anderszins niet zijn optimale staat behoudt, komen de alarmsystemen automatisch in actie en wordt de beveiliging gesignaleerd.

Alles aan elkaar
En daar houdt het niet op. We leven in tijden waarin alles aan elkaar te koppelen moet zijn en op afstand te bekijken en te besturen is. Bij primion Benelux leveren we alle denkbare hardware en software voor beveiliging, en we kunnen deze componenten op alle mogelijke manieren combineren. Met goede PSIM-software, zoals ons eigen psm, is perimeterbeveiliging bijvoorbeeld ook te schakelen met inbraaksystemen of branddetectie.

1001 mogelijkheden met één doel
We halen onze beste paarden van stal om voor ieder gewenst terrein, bedrijf en budget een passende oplossing te bieden. Beveiligingscamera’s, warmtecamera’s, sensoren, raambreukdetectie, hekbreukdetectie, infraroodcamera’s… beveiliging is net zo uitgebreid en dichtgetimmerd als je zelf wilt. Mocht er ooit iets uit- of wegvallen, dan staan andere onderdelen paraat. En het mooiste van alles: deze geïntegreerde systemen kunnen we allemaal feilloos met elkaar laten communiceren, waardoor vooraf ingestelde stappen en maatregelen keurig worden uitgevoerd. Deze realtime monitoring wordt precies geprogrammeerd binnen psm zoals jij het wilt. Zo wordt jouw locatie een fort vol synergie!

Bekend terrein
Beveiliging is dus geen kwestie van losse onderdelen die onafhankelijk van elkaar hun taak uitvoeren: het zijn essentiële onderdelen in een intelligente keten van oplossingen. Integratie van deze onderdelen is onmisbaar voor de ultieme veiligheid. Voor ons is dit letterlijk en figuurlijk bekend terrein. Met primion Benelux als beveiligingspartner is 1 en 1 dus 3, en als het aan ons ligt, nog veel meer!

 

Ook benieuwd wat de slimme koppelingen van primion Benelux voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

to top
close